NOSALTRES

QUI SOM

Som la quarta generació de pagesos de la família Cal Mas. Treballem la nostra Finca "La Torrassa” apassionats per la terra. Hem tingut la prioritat d’oferir la millor qualitat del producte i de servei a tots aquells que ens han acompanyat al llarg d’aquests anys.

Jo, en Josep Mª, fa vuit anys que vaig decidir fer el canvi a cultiu ecològic per mantenir el respecte a la nostra terra, al medi ambient i al consumidor, així també garantim la qualitat de les nostres fruites i verdures.

EL NOSTRE NOM ÉS EL RESULTAT DE 100 ANYS D’ESFORÇ I DEDICACIÓ

COM TREBALLEM

Cultius Cal Mas, va començar a oferir al consumidor final en el Mercat Central de Sabadell i així va anar creixent de mica en mica. Al cap del temps vam començar a comercialitzar amb cooperatives, botigues, restaurants, càterings i escoles aconseguint abastir a un gran nombre d’adults i nens.

Actualment, tot i que estem treballant molt i estem consolidats al mercat gràcies al nostre esforç i producte, estem creixent en el nostre sector degut a les noves tendències i la gran acceptació del producte ecològic i de proximitat com el nostre.

LA NOSTRA FINCA